Eladó családi ház Fót 135 000 000 Ft

Leírás

Fóton a SOMLYÓ-TÓ környékén, természetvédelmi terület mellett eladó egy egyedi stílusban megépült földszint+ szuterénszintből álló dupla komfortos két generációnak is alkalmas újszerű állapotban lévő családi ház, amely egy

parkosított, öntözőrendszerrel ellátott 708 nm-es telekre épült. Esztétikus kovácsoltvas utcai kerítés készült, automata kertkapun keresztül közelíthető meg az épület.

A kertkapun bejutva szemben található egy fedett kocsibeálló, aminek folytatásaként egy zárt kerti bútor tároló készült.

A hátsó kertben kapott helyet egy vendégfogadásra, baráti összejövetelekre alkalmas szaletli is, amiben a villany, valamint a hideg-meleg vizes mosogató is ki lett alakítva.



A lakás földszinti részébe lépve van az előszoba, ahonnan jobbra egy hálószoba beépített szekrénnyel, mellette egy dupla mosdós fürdőszoba káddal és épített tusolóval, WC-vel felszerelve.

Tovább haladva még két hálószoba mindkettőben beépített szekrényekkel.

A bejárattól balra helyezkedik el a 46 nm-es világos nappali amerikai konyhával, étkezővel és innen jutunk ki egy 25 nm-es kertkapcsolatos teraszra.

A beépített konyha a minőségi gépekkel, a nagyméretű kétajtós hűtőszekrénnyel együtt, valamint az itt lévő összes bútor a vételár részét képezi. A fürdőszoba mellett lévő külön helyiségből jutunk le az alagsori részre. Itt található a két gépkocsi részére kialakított fűtött és burkolt garázs. A garázsból nyílik a gépészeti, a mosó-szárító helyiség is. A lenti közlekedőből nyílik egy bepolcozott kamra ( gardrob ) helyiség. Az alagsori részen van még egy terasz kapcsolatos 40 nm-es nagy szoba, ami többféle lehetőséget kínál a tulajdonos számára ( konditerem, játékterem stb.)

Az épületen 10 cm vtg drvit szigetelés készült, a nyílászárók hőszigetelt fehér színű műanyagok, szúnyoghálókkal felszerelve.

A fűtés és meleg vízellátás kondenzációs gázkészülékkel megoldott, a földszinti részen padlófűtés+radiátorok, az alagsori részen pedig radiátorok adják a meleget.

A lakás klimatizált és riasztórendszerrel felszerelt.



Köszönöm, hogy megtekintette hirdetésem!

Várom megtisztelő hívását a hét bármely napján.

Amennyiben elnyerte tetszését az ingatlan, hívjon fel, nézzük meg együtt. Több éves szakmai tapasztalattal teljes körű szolgáltatást nyújtunk ingatlanok biztonságos adás-vételéhez, bérbeadásához. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is kedvezményes áron állunk rendelkezésére. A több mint 25 éves Harai Ingatlan és Ügyvédi iroda várja kedves ügyfeleit!

Családi ház részletei

Ár: 135 000 000 Ft
Méret: 200 négyzetméter
Azonosító: 11075233
Irodai azonosító: 01012022240
Telek: 702 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 6-10 éves
Elhelyezkedés: Udvari
Szintek száma: 2 szint
Egész szobák: 5
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Padlás
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz
  • Medence